Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές ΕΕΚΠ

Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2024

Αγαπητά μέλη της Επιστημονικής Εταιρίας Κοινωνικής Πολιτικής (ΕΕΚΠ),

Πέρασαν ήδη δύο χρόνια από την ανάληψη της θητείας του ΔΣ. Για την τήρηση των κανόνων που προβλέπει το καταστατικό της ΕΕΚΠ στη συνεδρίαση της 24ης Ιανουαρίου 2024 το ΔΣ αποφάσισε τη σύγκλιση εκλογοαπαλογιστικής Συνέλευσης και τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη των νέων μελών του ΔΣ και της ελεγκτικής επιτροπής για τις 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19.00 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας οι διαδικασίες θα επαναληφθούν χωρίς νέα ειδοποίηση στις 26 Φεβρουαρίου στις 17.00 στον ίδιο τόπο.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση και τις εκλογές έχουν όλοι/ες όσες είναι ταμειακά τακτοποιημένοι/ες (έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή) έως και την έναρξη της εκλογοαπαλογιστικής συνέλευσης.

Όσοι/ες δεν έχετε καταβάλει την ετήσια συνδρομή σας μπορείτε να την καταθέσετε στο λογαριασμό της ΕΕΚΠ:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
IBAN: GR61 0172 0820 0050 8207 5504 726 

BIC/SWIFT CODE: PIRBGRAA

σημειώνοντας το Επώνυμό σας και ως αιτιολογία: ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΟΥΣ 2024.

Εναλλακτικά μπορείτε να την καταβάλετε δια ζώσης (με μετρητά) πριν ή και κατά τη διάρκεια της συνέλευσης.

Υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ και την ελεγκτική επιτροπή μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info.eekp@gmail.com ή/και να προταθούν δια ζώσης μετά τη λήξη της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης από όλα τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.

Παρακαλούμε, όποιο μέλος καταθέσει μέσω τραπέζης τη συνδρομή, να στείλει στο mail της Εταιρείας το αποδεικτικό πληρωμής καθότι ο λογαριασμός όψεως της Εταιρείας έχει απενεργοποιηθεί (μέχρι τη συγκρότηση του νέου ΔΣ) και δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτόν.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΚΠ

Αναπλ. Καθηγητής Χριστόφορος Σκαμνάκης